Het Team

Frank van de Klundert

In het najaar van 2011 besloot ik het roer om te gooien en mijn eigen bedrijf te starten. Daarvoor was ik werkzaam bij een aantal belastingadvies- en accountancykantoren. Ik had een andere visie en probeer deze tot op de dag van vandaag tot uitvoer te brengen. 

Het is mijn passie om u te helpen met uw administratie, belastingaangifte en belastingvraagstukken. Ook met financiële planningen en nalatenschapsplanningen kan ik u helpen. Door mijn uitgebreide netwerk kan ik u - indien nodig - altijd doorverwijzen naar een specialist. 

Heeft u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek, neem dan gerust vrijblijvend contact op. 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Annet van Riel-Janssen

Na 13 jaar werkervaring bij Van Oers Accountants & Adviseurs te Zundert als secretarieel- en later als administratief medewerkster, ben ik per 1 augustus 2014 bij Van de Klundert Advies begonnen. Hier kan ik zowel de secretariële- als de administratieve functie uitoefenen.

Nauwkeurigheid, resultaat- en klantgericht zijn steekwoorden die bij mij passen. 

Graag sta ik u te woord aan de telefoon of begroet ik u op kantoor aan de Industrieweg te Zundert. 
 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Jessica van den Broek

De basis van mijn carrière ligt bij één van de ‘big-four’ accountantskantoren, waar ik een zestal jaren ervaring heb opgedaan. Daarna heb ik als financieel beleidsmedewerker vertoefd in gemeenteland, als administratief medewerker geroken aan de advocatuur en tegelijkertijd geïnvesteerd in ons grote gezin!

Als trotse moeder heb ik toen mijn ware ‘ik’ gevonden. Wat werk betreft was ik nog steeds zoekende, dit echter tot het moment dat ik op 1 maart 2015 in dienst treed bij Van de Klundert Advies. Daar mag ik namelijk datgene doen wat naadloos aansluit bij mijn opleiding, mijn eerdere werkervaringen èn mijn gezinsleven, kortom: “Werken vanuit passie en kracht!”
 
Wie weet komen we elkaar op kantoor of bij u thuis nog wel een keer tegen!
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.