Referenties

Uw referentie verzenden

 
 
 
 
 
 
 
 

In-Idee 

01-12-2022
http://www.in-idee.nl Frank, en ook zijn team zijn altijd bereikbaar. Altijd een duidelijk en heldere uitleg. Het is fijn om met iemand samen te werken die met zijn diensten ons het gevoel geeft bijna net zo betrokken en begaan te zijn met ons bedrijf als dat we zelf zijn! 
 

Zonnige Muziek 

25-08-2015
http://www.wimdictus.nl
Als kleine ondernemer kun je niet zonder deskundig advies of hulp bij de jaarstukken. Frank houdt het betaalbaar en de service is uitstekend. 

Zeg dat WD het gezegd heeft.
 

Antonissen Supermarkt b.v 

18-05-2015
Een goede keuze gemaakt van Flynt naar Frank, prettige omgang, altijd tijd voor vragen.
Hopelijk nog lange samenwerking!!!

 
 

Freson Producties 

07-11-2014
Na een overstap te hebben gemaakt naar Van De Klundert Advies zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit een prima keuze is geweest. Duidelijke uitleg en meedenken met onze onderneming.
Natuurlijk geeft Frank aan dat dit bij zijn functie hoort, maar hij doet het ook daadwerkelijk.
Wij hopen nog lang met Frank zaken te kunnen blijven doen. Wij kunnen met een gerust hart blijven doen waar we goed in zijn en Frank houdt de vinger aan de pols.

Fred en Sonja Paludanus
 

Voetverzorging Ulvenhout 

30-10-2014
Van De Klundert Advies heeft mij ontzettend goed geholpen bij de start van mijn eenmanszaak. Hij heeft alle vragen die ik had op een erg duidelijke manier beantwoord waardoor ik uiteindelijk besloten heb om mijn bedrijf op de starten terwijl ik daar eerst over twijfelde. Ook onze overige belastingzaken worden perfect geregeld. Je wordt in een huiselijke sfeer ontvangen waardoor je je snel op je gemak voelt en hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Wij kunnen ons geen betere adviseur indenken en raden Van De Klundert Advies dan ook bij iedereen aan!
 

Brian van Nijnatten 

21-10-2014
Gewoon weg geweldige hulp.

Ik ben bezig met wat plannen om een eenmanszaakje op te starten. Ik had hierover vragen betreffende belastingen en dergelijke. Van De Klundert Advies heeft mij vriendelijk ontvangen en heeft mij alles haarfijn uitgelegd. Dit was voor mij een van de grootste zorgen die ik had over het starten, maar nu na de uitleg en het verkrijgen van documenten om het makkelijker te maken is het allemaal zeer duidelijk!

Hartelijk dank Van De Klundert Advies!
 

Mikael SaurĂ©n 

06-10-2014
A Finnish guy, working in Holland,would have been totally lost without your advice.
Very good and professional service.
Thank you very much

Miku
 
 

Patrice van den Buijs 

02-03-2014

Wij gaan zonnepanelen op ons huis leggen.

 

Frank heeft me "de gouden tip"" gegeven dat ik, in mijn particuliere hoedanigheid, ook de BTW kan terugvragen op die dingen. Scheelt ons zomaar € 2.500,00.

De uitleg over deze lastige materie was heel helder.

 

Top!!!

 

I. van Erk 

07-10-2013

Na een vriendelijk ontvangst zijn we bij Van de Klundert Advies in Zundert goed en helder geholpen! Onder andere voor onze aangifte inkomstenbelasting te bespreken. Deze zal namelijk een stuk complexer worden ivm inkomsten uit een webwinkel en doordat vanaf heden ook een deel van ons gezamenlijke inkomen uit het buitenland wordt verworven.
Dit brengt heel wat nieuw papierwerk met zich mee (belasting, toeslagen kinderbijslag, verzekeringen e.d). Hiervoor heeft Frank heel overzichtelijk een lijst gemaakt met wat we bij welke instantie moeten aanvragen of wijzigen en wat we verder in de gaten moeten houden. Frank is dus naast het verzorgen van onze belastingaangifte, zeker niet te beroerd om dat stukje extra service te geven door zijn kennis te delen over andere zaken. 

 

H. van Nijnatten 

12-08-2013

Van De Klundert Advies heeft een zeer uitgebreid en onafhankelijk advies verzorgt met betrekking tot een ontslagvergoeding. Dit heeft enorm geholpen bij het maken van een keuze in relatie tot de privesituatie.                   

Daarnaast worden ook alle belastingaangiften door Van De Klundert Advies verzorgt. Dit omdat hij alle wetgevingen kent en bijhoudt, waardoor wij er verder totaal geen omkijken naar hebben.

 

Dave Mutsters autoservice 

09-08-2013

Frank heeft ons geholpen met het opstellen van onze v.o.f akte en het wijzigen van onze samenlevingsovereenkomst en testamenten. Voor ons is dit best een lastige materie. Vooral als je zelfstandig ondernemer bent. Daardoor is het erg fijn dat Frank alles in gewone  "Jip en Janneke" taal uitlegd. Hierdoor begrijp je ook echt wat er gebeurd en krijg je ruimte om vragen te stellen. Daarnaast adviseert Frank op een breed vlak waardoor je voor al je vragen bij hem terecht kunt. Kortom, wij zijn erg te spreken over zijn manier van werken en hopen in de toekomst nog vaak gebruik te kunnen maken van zijn kennis en ervaring!

 

Websites Enzo 

25-07-2013

Afgelopen jaar heeft Van de Klundert Advies de jaaropgave voor de Belastingdienst verzorgd voor Websites Enzo.

 

Bij elke afspraak met Frank wordt je vriendelijk ontvangen met een bakje koffie. Wat ik prettig vind is dat er tijd genomen wordt om alles duidelijk uit te leggen en door te spreken. Ik lever mijn administratie met een goed gevoel af en weet dat er zorgvuldig en vertrouwelijk mee om wordt gegaan.

Erg prettig dat ik zelf geen omkijken meer heb naar mijn belastingaangifte, dat geeft mij weer meer tijd om mijn eigen werk goed te kunnen doen.

 

Bovendien staat Frank altijd klaar om vragen te beantwoorden omtrent mijn financiën zonder dat ik voor elke 5 minuten een aparte factuur toegestuurd krijg, dat is op sommige plaatsen ook wel anders.

 

Ik hoop nog lang mijn belastingaangifte door Frank te kunnen laten verzorgen.

 

Eefje Damen - Websites Enzo